Shenzhen Jie lin Feng Technokogy Co.,LTD

Ο οδηγός σας για τα νύχια Poly Gel

Χρόνος απελευθέρωσης: 2022-04-30 10:01:04  Hits: 10

What είναι τα νύχια πολυγέλης; Είναι παρόμοιο με το πήκτωμα και τα ακρυλικά, λαμβάνοντας τις καλές ιδιότητες και των δύο, αλλά χωρίς τα αρνητικά. Το Polygel έχει συνάφεια με στόκο και εφαρμόζεται στα νύχια και στη συνέχεια εξομαλύνεται με μια επίπεδη βούρτσα. Είναι απίστευτα ευπροσάρμοστο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επικάλυψη σε φυσικά νύχια ή γλυπτά με τον ίδιο τρόπο όπως τα ακρυλικά. Δεν απαιτεί ανάμειξη ή μονομερή και δεν περιέχει σκληρές χημικές ουσίες. Παίρνετε δυνατά, ευέλικτα και ελαφριά νύχια που δεν έχουν έντονη οσμή και δεν θα βλάψουν τα φυσικά καρφιά σας. Μπορούν να θεραπευτούν κάτω από λαμπτήρα LED ή UV φως και είναι συχνά σαφείς, ροζ ή λευκές, αλλά μπορούν να αναμιχθούν με πηκτή ή κανονικό γυαλιστερό εάν θέλετε να πειραματιστείτε με χρώματα.


polygel vs. gel

at Πρώτη ματιά, μπορεί να δείτε πολύ μικρή διαφορά μεταξύ του πολυγέλ και των νυχιώνgel

, αλλά εκεί είναι μερικές σημαντικές διακρίσεις. Τα νύχια γέλης δεν αποτελούν επέκταση των φυσικών καρφιών σας, αλλά αντ 'αυτού ένα είδος γυαλί που συνήθως διαρκεί περισσότερο από το κανονικό βερνίκι νυχιών. Ο πολυγελλικός από την άλλη πλευρά είναι ισχυρότερη από το σκληρό πηκτή και μπορεί να εφαρμοστεί ως φυσική επικάλυψη νυχιών ή ως ενίσχυση. Τόσο η πηκτή όσο και η πολυγελία θεραπεύονται υπό υπεριώδη ακτινοβολία, αλλά οι πολυγέλοι μπορούν επίσης να θεραπευτούν χρησιμοποιώντας λάμπα LED. Τείνουν να είναι ελαφρύτερα και πιο ευέλικτα και δεν έχουν έντονη μυρωδιά. Τα καρφιά γέλης είναι λεπτότερα από το πολυγελίο και επομένως είναι πιο επιρρεπείς σε θραύση. Ακρυλικό

 tere είναι σαφείς επαγγελματίες για

acrylicnails

, ειδικά το μήκος και την ευελιξία των σχημάτων νυχιών και της τέχνης των νυχιών. Τούτου λεχθέντος, ο Polygel προσφέρει μια ελκυστική εναλλακτική λύση. Ένα από τα σημαντικά οφέλη του πολυγέλου πάνω από τα ακρυλικά είναι ότι τείνουν να είναι πιο ευέλικτα, ελαφρύτερα και ισχυρότερα. Είναι λιγότερο πιθανό να σπάσουν και επίσης να φαίνονται και να αισθάνονται φυσικά. Δεν έχουν οσμή. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η σκόνη μονομερούς που εφαρμόζεται στα ακρυλικά έχει μια πολύ ισχυρή μυρωδιά. Ένα άλλο πλεονέκτημα για τον πολυγελίο είναι ότι είναι ευκολότερο να εφαρμοστεί και δεν απαιτεί καμία ανάμειξη, τον τρόπο που κάνουν τα ακρυλικά. Τα ακρυλικά δημιουργούνται χρησιμοποιώντας ένα μείγμα μονομερούς σκόνης και ακρυλικό υγρό. Τα ακρυλικά καρφιά είναι μια επέκταση στο φυσικό σας νύχι, όπου101, καθώς ο πολυγελλός μπορεί να είναι μια επέκταση ή να εφαρμοστεί στα φυσικά σας καρφιά ως επικάλυψη.

how Εφαρμόστε τα καρφιά πολυγελίου;polygel καρφιά είναι φανταστικά επειδή η διαδικασία που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία τους δεν βλάπτει τα φυσικά σας νύχια. Δεν υπάρχουν επίσης σκληρές χημικές ουσίες ή οσμές που εμπλέκονται. Το αποτέλεσμα είναι πανέμορφα νύχια που είναι ευέλικτα και ευπροσάρμοστα. Για να τα εφαρμόσετε, πρέπει να ακολουθήσετε μόνο μερικά απλά βήματα, ξεκινώντας από την προετοιμασία των νυχιών σας και το φινίρισμα με λοσιόν ή λάδι για να ενυδατώσετε τα χέρια σας. Είτε σκοπεύετε να πάτε σε ένα σαλόνι νυχιών για να τα κάνετε ή να σχεδιάσετε να πειραματιστείτε στην άνεση του σπιτιού σας.

Προηγούμενος: Συμβουλές για τέχ...

Επόμενο: Λάμπα νυχιών UV για...